Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Download hier het retourformulier

​Het kan voorkomen dat de bij ons bestelde aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. U dient gebruik maken van het retourformulier. Om miscommunicatie te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om ook contact met ons op te nemen.

Poptiek.nl (hierna te noemen: wij/ons) vergoedt uw betaling, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, als de gehele order retour komt, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of totdat u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Als u hebt aangegeven achteraf te willen betalen met Billink en u heeft nog niet betaald, dan wordt de betaling geannuleerd bij Billink.

Bij het ruilen van een product voor een ander product in het assortiment van Poptiek, zullen wij het nieuwe product kosteloos naar u verzenden. Eventuele meer of minder kosten zullen uiteraard worden verrekend.

U kunt de retourzending sturen naar:

     Poptiek.nl
     Sydwende 61
     9204 KC Drachten

onder vermelding van naam, ordernummer en eventueel waarvoor u het product wilt ruilen.